tiistai 2. huhtikuuta 2013

Koti vuoden asumisen jälkeen


Pitkän hiljaiselon jälkeen ajattelin terästäytyä ja jatkaa juttua täälläkin. Olemme vihdoin jatkamassa yläkerran tekemistä (tällä hetkellä yläkerta on pohjamaalissa), nyt alkajaisiksi saunaosastoa. Siitä lähinnä siis riittää pohdittavaa ja kerrottavaa näin alkuun. Sen jälkeen olisi vuorossa ulkoterassin tekeminen, terassikalusteiden pohdinta voi tosin jo alkaa..

Tässä kuitenkin uusimpia kuvia meiltä kotoa. Vuosi on ehtinyt vierähtää edellisistä kuvista, no hups :) Suuria muutoksia ei tosiaan ole tapahtunut.Tikaun lamppu on siirtynyt lastenhuoneeseen ja olkkarissa uusi norm69. Niin ja toinen sohva muutti eteiseen. Harkitsemme pianon ja sohvapöydän maalaamista valkoisiksi. Myös uudet sohvat olisi haaveissa; Muuton Rest olisi unelma, tässä kohtaa liian kallis unelma. Nuo matot on pakko pitää sohvilla kun istuinosat ovat niin kuluneet. Matot ovat kyllä kivat, mutta tuppaavat liukumaan helposti poijjes. Ehkä verhoilemme sohvat? Harmaalla paksulla kankaalla...

2 kommenttia:

  1. Eksyin blogiisi vasta nyt. Upea koti! Lattiat näyttävät hienoilta. Miten on käytännössä toimineet? Suositteletko epoksia? Millä pinnoititte ulkoterassit?

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos! ja pahoittelut myöhäisestä vastauksesta, vähän on ollut hiljaiseloa blogin kanssa.. Meillä on siis alakerrassa käsittelemätön parketti, joka maalattiin itse betoluxilla. Kulumia näkyy nyt jo paljon mm. lasten leikkien jäljiltä ja tuntuu, että imuroimassa saa olla jatkuvasti (meillä on musta koira), mutta ehdottomasti olen supertyytyväinen ja laittaisin saman lattian uudestaankin. Lattia on kaunis ja puu tuntuu jalan alla lämpöiseltä. Tykkään betonilattian ulkonäöstä ja puulattian pehmeydestä, tässä yhdistyy molemmat :) Joo epoksi toimii kylppäreissä hyvin. Nyt ollaan tosin yläkerran saunaosastolle laittamassa kennolaattaa. Teen siitä kohta postauksen. Ulkoterasseja tehdään parhaillaan, betonivalujen päälle ladotaan 145mm leveätä Siperian lehtikuusta. Siitäkin postaus tulossa :)

    VastaaPoista