tiistai 8. toukokuuta 2012

Kuvia!

Tässä vihdoin uusia kuvia tännekin. Kamera on edelleen rikki ja melkoista taiteilua sen asetusten kanssa; suostuu ottamaan kuvia vain tietyillä asetuksilla ja silloinkin jumittuu aika ajoin. Pitäisi huoltoon viedä, on vaan melkoista menoa ja meininkiä tämä meidän arki, aika ei tunnu riittävän mihinkään ylimääräiseen.

No mutta, kotona viihdytään hyvin ja moniin ratkaisuihin ollaan oltu tosi tyytyväisiä :) Yhtenä esimerkkinä se, että meillä on iiiiso kodinhoitohuone. Päätettiin viime hetken ratkaisuna yhdistää vaatehuone ja kodinhoitohuone yhdeksi isoksi tilaksi ja tuntuu että kaikki tila on kyllä tarpeen. Siellä on lastenvaatteet, joten vaatehuollon lisäksi siellä hoituu lasten pukemisrumba (likaiset vaatteet lentää kätevästi suoraan pyykkikoriin ja kuivausrummusta voi suoraan viikata vaatteet kaappiin).   

Seuraavaksi meille tehdään autotalli valmiiksi ja saadaan vihdoin mustat nosto-ovet paikoilleen. Sitten julkisivun rappaus (valkoiseksi), yläkerran kylpytila, yläkerran maalaus ja lattiat, ulkoterassit joskus myöhemmin.. harmi ettei tänä kesänä ehditä niistä nauttimaan. Hommaa siis piisaa.

Päivitän tänne nyt jatkossa tosi harvakseltaan uusia juttuja, lähinnä kun jotain uutta saatu tehtyä. Tuntuu, ettei musta olisi elämäntapablogin pitäjäksi.. Tahdon nauttia hetkistä täysillä, enkä jaksaisi miettiä millaisen kuvan ja jutun tästäkin nyt saisi :) Tällaisena raksapäiväkirjana tämä on toiminut mainiosti ja ihana muisto jäi koko prosessista. Kiva kun joku on jaksanut seuratakin :) Palaamisiin, tää suuntaa pian Berliiniin kurkkaamaan miltä kevät siellä näyttää!11 kommenttia:

 1. Kiva nähdä ohjelman jälkeen uusia kuvia.
  Olette näemmä karsineet tavaraa siitä mitä sitä Tyylivarkaissa teille tuli. Minusta nyt on paljon parempi. :)

  Ja joka kerta on pakko ihastella tuota maisemaa mikä teidän olohuoneen ikkunasta aukeaa!

  VastaaPoista
 2. Mahtavuutta, arvelin että pakko on jossain olla sun blogi, tuli vain sattumalta vastaan kun googletin toista juttua.

  Mä kyllä täysillä pidin muutoksesta joka ohjelmassa nähtiin, varsinkin niistä matoista. Suunnittelen meille juuri sellaista mattohässäkkää, tein aamusta just niistä postauksen.

  Teillä on upea talo ja mahtavat maisemat. kilkkaan lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kun tykkäät :) Mun täytyykin käydä kurkkaamassa teidän mattohässäkkää! Ja muutenkin. Itse päädyin sitten loppujen lopuksi karsimaan noita mattoja tuossa olkkarissa, kun ryhmässä on muutenkin niin paljon väriä ja kuoseja; räsymatoissa sohvilla ja tyynyissä. Kelim sopikin hyvin ruokapöydän alle. Mutta ihana idea kyllä sommitella erilaisia mattoja rykelmäksi.

   Poista
 3. Onko teidän keittiöstä erillistä postausta? Siitä olisi kiva nähdä kuvia oikein kattavasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että tykkäät!! Ei olekaan keittiöstä erillistä postausta, voisin semmoisen tehdä jossain välissä :))

   Poista
 4. Löysin blogiisi googlettamalla cole&sonin woods-tapettia, mutta täältähän löytyy kaikkea muutakin kivaa ja tyylikästä. Jään siis seurailemaan blogiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Katja, kiitos kovasti :)! On ollut lievästi sanottuna hiljaiseloa blogin suhteen, mutta nyt saunaosaston tekemisen myötä terästäydyn taas :)

   Poista
 5. Oi kuinka vaikuttavaa,niin kaunista. Sattumalta minäkin googlesta pomppasin tänne,iloinen sattuma. Rakastan tuota että luonto on niin läsnä isojen ikkunoiden ansiosta. Ei verhoja kaipaa kun niin upea taulu tuo luonto.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Olen lukenut blogiasi aiemminkin, ja taas löysin tänne, kun olit päivittänyt juttua. Teillä on ihana koti. Olisiko mitenkään mahdollista että viitsisit lähettää minulle s-postilla teidän talon pohjapiirroksen. Olemme "ehkä" rakentamassa omaa taloa, ja teillä näyttää tosi hyvälle. Weetis@gmail.cm

  VastaaPoista