maanantai 6. helmikuuta 2012

Kotona!!!

Nyt ollaan viikko saatu asua kotona, eikä tätä meinaa uskoa todeksi vieläkään.. Kamera on edelleen rikki, enkä hirmuisessa tohinassa ole ehtinyt hankkimaan lainaankaan. Tässä kuitenkin muutama iphone-kuva, sisustus hakee vielä muotoaan, pikkuhiljaa makustellen laitetaan :) Kuinka ihanaa onkaan olla kotona.15 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin. Näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Uusi lukija ilmoittautuu! "Eksyin" tänne Idyllicumin facebook-linkin kautta. Aivan ihanalta näyttää isot ikkunat! Onnea uuteen kotiin ja tervetuloa Pikkutaivaanrannanmaalarin blogiin myös. :)(juuri nyt arvonta meneillään)

  VastaaPoista
 3. Oih, miten hienolta näyttää! Minä eksyin tänne keittiön saarekkeen valaistusta googlaillessani. Mielettömän hienolta näyttää keittiö! Aivan mahtava tuo musta kaapisto, jossa matalat vaakaikkunat! Maisema isoista ikkunoista täydellinen, lattia superhieno, Domus-tuolit niin kauniit...

  Ja se alkuperäinen asia, jota googlasin, eli saarekkeen valaistus - kivasti toteutettu! Miten korkealla nuo valaisimet ovat? Häiritsevätkö yhtään näkökentässä?

  VastaaPoista
 4. Sarita kaunis kiitos :) minäpä tulen!

  Liisa kiitos kiitos :)!! Tosi tyytyväisiä ollaan kyllä keittiöön oltu. Saarekkeen valaisimet laitettiin sen verta korkealle, että eivät ole näkökentässä baarituolilla istuessa. Katsoin mitalla niin lampun alareuna on lattiasta korkeudella 154cm ja saarekkeen pinnasta korkeudella 63cm. Kyllä voisi varmaan hieman alemmaskin laittaa ilman että
  häiritsee.. Riippuu tietysti istujan pituudesta, minä kun olen melko pätkä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vastauksesta. :) Hienot on kyllä nuo valaisimet! En oikein vielä tiedä, miten meillä lopulta toteutetaan, kun meillä on liesituuletinkin saarekkeessa "häiritsemässä". Ja toisaalta meillä ei ole myöskään siinä baarituoleja, vaan se on työtasoa ja siinä siis seisoskelee pitkät ;) ihmiset.

  Kiitos vielä inspiroivista kuvista! :)

  VastaaPoista
 6. ei näy kommentit...kolmatta kertaa nyt yritän! Lyhykäisyydessä: lisää postauksia haluaisi hän =)

  VastaaPoista
 7. Olisin kiinnostunut epoksilattiasta kylppäriin... Kuka teillä teki? Onko kiiltävä- vai hiertoepoksi?

  VastaaPoista
 8. k.k kiva kiitos :) lisää postauksia tulee piakkoin! Tilanne on ollut se, että en saa julkaista sisustuskuvia meiltä ennen kuin eräs ohjelma on tullut ulos telkkarista 1.5 ;) Sen jälkeen siis kuvia luvassa tännekin..

  VastaaPoista
 9. simpsu epoksilattia kylppärissä toimii NIIN hyvin! Voi että olen tyytyväinen. Mieheni teki itse, on rakennusalan yrittäjä. Vedettiin betoluxia päälle, että on sitten lattia oikean värinenkin :) Meillä on kiiltävä.. pelkäsin että tuleekohan liian liukas, mutta melko nahkea pinta siihen jäi. Lapsia täytyy opastaa etteivät juoksuksi pistä kun lattia on märkä, mutta sama juttu se on vähän kaikilla pinnoilla..

  VastaaPoista
 10. Voi voi, pitänbee olla television äärellä tuolloin.Olin jo huolissani, että tässäkö tämä nyt oli. Juuri kun löysin mielenkiintoisen sivun niin siihen tyssäs =). Palaan tänne taas piakkoin!

  VastaaPoista
 11. Vielä kysyisin tuosta epoksilattiasta... Soittelin yhteen firmaan, jotka tekevät kiiltäviä epoksilattioita. Sanoivat, että eivät tee niitä kosteisiin tiloihin, koska ei ole vesieristyksen pitävyydestä varmuutta. Eli onko teillä tehty epoksin alle vielä erikseen vesieristys?

  VastaaPoista
 12. Innolla odotan uusia kuvia. Ohjelma tuli katsottua. ;)

  VastaaPoista
 13. Hei simpsu, vesieriste on laitettu seinän ja lattian yhtymäkohtaan sekä tietysti lattiakaivon ympärille (kaivokappale). Lattia toteutettiin jollain paksummalla parvekkeillekin sopivalla tuotteella, se vaatii pidemmän kuivumisajan, että se täyttää m1-luokan.. Kyseinen tuote toimii itsessään kuulemma jo vesieristeenä, Sian tuote.

  Juuri kuvailin, pian uusia kuvia :-)

  VastaaPoista
 14. Hei!

  Tuo teidän lattia (ja koko koti!) on hieno! Meillä olisi tarkoitus toteuttaa samanlainen, mutta lattian käsittely kiinnostaa. Mistä te tilasitte parketin ja paljonko maksoi, saako kysyä? Me ollaan kysytty tehdaslaatuisia parketteja (tammea) ja niiden neliöhinta on parinkympin luokkaa. Niistä pitäisi kuitenkin hioa ensin lakka pois ja tämä mietityttää. Käsittelemättömän hinta taitaa kuitenkin mennä hinnaltaan jo 40 €/neliö huitteille. Mitä teidän lattia on?

  VastaaPoista