tiistai 17. tammikuuta 2012

Makkarin kaapiston suunnittelua..

Meillähän siis kaadettiin jo valmiiksi muurattu seinänpätkä, koska näin että makkari olisi jäänyt ihan liian pieneksi vaatehuoneen kanssa. Kulku makuuhuoneen kylpyhuoneeseen olisi myös ollut mutkikasta ja ahdasta, sängylle kun on huoneessa vain yksi järkevä sijoituspaikka. No arvatkaa sainko silti melkoista murinaa kun tämän asian tomerasti ilmoitin, olihan sen seinän muuraaminen oman tovin jo vienyt, eikä purkaminenkaan ihan helppoa ollut.. hups ;) No mutta siinä vaiheessa viimeistään ne oikeat päätökset pitää tehdä, turha sitten harmitella jälkikäteen!

Vaatehuone sai siis jäädä pois makkarista, teemme yläkertaan sitten joskus yhden ison pukeutumishuoneen (kaksi seinämää kaapistoa ja keskellä rahi).  Nyt päätimme tehdä tai teettää kaapiston sängyn ympärille; näin säilytystila maksimoidaan ja sängyn saa asetettua takaseinää vasten. Sängyn yläpuolella oleviin kaappeihin ei voi mitään päivittäin käytettäviä vaatteita tai tavaroita sijoittaa, mutta se onkin oiva paikka harvemmin käytettäville tavaroille tai kausivaatteille.

Tässä yksi vaihtoehto tulevasta kaapistosta. Tehdään luultavasti itse kaapiston runko, kaappien sisusta jo olemassa olevaa Elfaa ja ovet mittojen mukaan esim. Puustellilta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti