lauantai 19. marraskuuta 2011

Mustat ovet - kaikkialle!

Meille tulee mustat ovet sekä ulos että sisälle. Ulko-ovet saapuivat juuri ja odottavat asennusta, sisäovet odottavat asennusta JA maalausta. Olimme nimittäin jo laittamassa mustia laakasisäovia tilaukseen, kun mies sai kasan joltain ylijääneitä valkoisia ovia. No, mepäs maalataan ne mustaksi.. luultavasti liitutaulumaalilla niin voidaan sitten harrastaa luovaa vessarunoilua :)

Mieleiset ulko-ovet oli kyllä haastava löytää - kaikissa tuppasi olemaan jos jonkin näköistä vaakalaudoitusta, palloikkunaa, ruutuikkunaa, koukeroa ja rimaa. Ei, tahdoin vain sileän mustan oven! No löytyihän se, Kaskipuun Olos ovi! Kuvaa en löytänyt netistä mustana versiona, mutta tässä punaisena samainen:
Myös meidän autotallin nosto-ovet ovat mustat. Niitä ei ylläripylläri saanut sileäpintaisena, vaan 20cm vaakalaudoitus löytyy. Väri on silti oikea :)

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sinulla ja niin samanlaisia toiveita ja unelmia kuin itselläkin! Onko teidän talon pohjapiirros nähtävillä jossain? Meilläkin alkamassa rakennusprojekti keväällä, suunnitteluasteella vasta joten vielä ehtii tekemään muutoksia:).

    VastaaPoista
  2. Heippa! Kiitos samoin, hyvännäköinen blogi sinulla ja tyylikäs talo tulossa, wau (ihana ruohokatto :)). Pohjapiirros ei ole missään nähtävillä kokonaisuudessaan, mutta toki voin sen sulle laittaa s-postiin jos tahdot :)

    VastaaPoista