maanantai 31. lokakuuta 2011

Lastenhuoneen hankintoja

Lastenhuoneen sisustus alkaa hahmottua nyt pikkuhiljaa. Yläkertaan, sitten kun se joskus tehdään, tulee lasten puuhahuone ja sinne sitten osa lasten kalusteista. Esimerkiksi kierrätyskeskuksesta hankkimani kahden istuttava pulpetti menee varmaankin ylös.

Vauva (tai voikohan tuota kiipeilevää pölisijää enää vauvaksi sanoa.. no voi!) nukkuu vielä kainalossa, mutta taapero saa valita nukkuuko meidän huoneessa vai omassa huoneessaan. Omaankin huoneeseen on siis sänky laitettava. Ajateltiin hommata Ikeasta musta rautasänky (ja sitten joskus se Avaroomin kerrossänky):
Sängyn yläpuolelle tulee Ferm Livingin pilviseinätarra, iih miten ihana:

Siihen sitten mamma raapustaa: Hyvää yötä muruseni! Sängyn viereen hommasin Hulluilta Päiviltä Kartellin Componibili-yöpöydän ja sen päälle tilasin netistä Egmontin pupulampun. Haettiin se taaperon kassa juuri postista ja hiemanko tyyppi oli innoissaan. Helpottaa ehkä nukahtamista omaan huoneeseen? :o)


Ostettiin kesällä piiiitkä pätkä Marimekon siirtolapuutarha-kangasta. Siitä tulee huoneen lukunurkkaan kaksi 80x80 kokoista lattiatyynyä. Miehen sisko on luvannut ommella - juu en ole mikään käsityöihme niin onneksi suvusta sentään löytyy.
Minulla on ollut ehdoton periaate, että ei verhoja mihinkään ikkunaan, mutta voi olla että tässä kohtaa siitä pitää hieman joustaa.. Lastenhuoneessa on nimittäin kaksi isoa, lattiasta kattoon ulottuvaa ikkunaa. Hommataan sitten joku mahdollisimman näkymätön laskos- tai rullaverhosysteemi..

Lukunurkkauksen kirjat laitetaan mustaan kumikoriin, jonka ostin Armas Designista keväällä. Niitä pitäisi kyllä hommata lisää, hullun käteviä ovat. Esim. takkapuille, sisustuslehdille, pyyhkeille.... Olivat vielä alennuksessakin kun piipahdin Armaksella viime viikolla. Niitä kyllä saa myös esim. Mokosta.

Mistä vielä haaveilen niin valkoisesta String Pocket-hyllystä kolmella levyllä. Siihen olisi mukava laittaa kauneimmat ja rakkaimmat lelut esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti