lauantai 10. syyskuuta 2011

Hei me tuunataan

Vanhasta uutta-teemalla mennään niin pitkälle kuin mahdollista. Uutena (tai käytettynä) täytyy ostaa vain sänky, kolme baarituolia, kolme baarivalaisinta, eteisen vaatekaappi ja muutama iso kannellinen kori. Muuten meiltä pitäisi löytyä kaikki tarvittava. Tulevia tuunauksia ovat ainakin:

1. Sohvapöytä. Meillä on nyt pienessä keittiössä ihana massiivipuinen (1m x 1m) ruokapöytä, joka jää tarpeettomaksi uudessa kodissa, kun haemme varastolta ison ruokapöytämme. No, yhtenä iltana tässä keksin, että eikun jalat poikki ja petsiä pintaan :) Saadaan matala sohvapöytä ja petsillä juuri oikean värinenkin.

2. Allaskaappi. Tarpeettomaksi meiltä meinasi jäädä matala, jalaton kaksiovinen kaappi (ollut lastenhuoneessa kirjakaappina). Ruuvataan siihen ruokapöydästä yli jääneet jalat, maalataan kiiltävän valkoiseksi (kosteutta kestävällä maalilla), porataan reiät allasputkille ja kiinnitetään allas.

3. Sohva. Meillä on 2+3 istuttavat mustanruskeat simppelit nahkasohvat. Ovat kyllä aikoinaan olleet tosi hyvä ostos, sillä tykkään niistä edelleen. Alunperin havittelin valkoisia kangassohvia, mutta ostetaan ne sitten kun saadaan yläkerta valmiiksi (ja sinne AV-huoneeseen siirtyvät nämä nahkasohvat). Haluan olkkariin 3+3 sohvat, eli otetaan tuo kolmen istuttava nahkasohva (kahden istuttava pääsee halliin kenkäkaapin viereen) ja sen kaveriksi tuunataan metallikehikkoinen sohvasänky. Meillä sellainen valkoisena oli nimittäin lähdössä varastolle tai myyntiin. No sitten keksittiin, että spray-maalataan se mustaksi, laitetaan siihen kaunis päiväpeitto ja kasa tyynyjä. Toimii sitten samalla vierasvuoteenakin.

4. Pulpetti. Löysin aikoinaan kierrätyskeskuksesta kahdenistuttavan pulpetin punaisena. Hiotaan ja maalataan se valkoiseksi.

5. Tuolit. Sain äidiltäni kaksi vanhaa Domus-tuolia, kunnostetaan ne ja maalataan kiiltävän valkoiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti