tiistai 31. toukokuuta 2011

RAKSA hitaasti hyvä tulee vaimitensemeni..

Nyt meinaa olla raksan suhteen pientä turhautumista, kun mitään ei oikein tapahdu, ainakaan kovin nopeasti. En ole muutenkaan niitä maailman kärsivällisimpiä ihmisiä, lähimmät tietävät tämän hyvin ;) Miehellä on nyt vielä kesäkuu muita työkiireitä, heinäkuusta päässee sitten panostamaan raksaan osan aikaa viikosta. Hieman eri meininki rakentaa itse, kuin rakennuttaa..

Noo tämä tiedettiin ja koitetaan nyt kovasti malttaa ja odottaa. Sisustuskärpänen se vaan surisee tuossa korvan juuressa jotain juttujansa jatkuvasti, niitä olisi kiva päästä jo toteuttelemaan ja katsomaan työn tulosta.

Miehen veikkaus on, että alkusyksystä sisätyöt ovat jo kovassa vauhdissa. Tämän syksyn Habitare-messut osuvat siis melkoisen hyvään saumaan: 14.-18.9.2011! Josko sieltä saisi vielä uusia ideoita pintamateriaaleihin, saunaan, sohvakalustoon, valaistukseen..


Erityisen kiinnostava on messujen Ahead!-designalue, jossa esitellään nykymuotoilun mielenkiintoisimmat edustajat, designuutuudet ja klassikot. Ahead!-alueelle tulee muun muassa romumuotoilu-osasto! Sivuilla kerrotaan:

"Trash Design, romumuotoilu, käyttää raaka-aineena mitä tahansa jo kertaalleen käytöstä poistettua, hylättyä tai kulunutta. Jäte nousee uudesti syntyneenä muotoiluksi, käyttöesineiksi ja interiöörien tunnelman kohottajaksi. Ahead!-alueelle toteutettavassa Trash Design -kodissa materiaalien, värien ja käyttötarkoitusten yllättävät kombinaatiot tarjoavat kävijöille ahaa-elämyksiä ja inspiraatiota omiin kokeiluihin. Luvassa on myös työpajoja, luentoja ja musiikkia. Näyttelyn esineet myydään messujen aikana." Mielenkiintoista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti