maanantai 9. toukokuuta 2011

Missä luuraa meidän sohva?

Mieleistä sohvaa en löydä sitten millään, olisko jollain ehdottaa mukavaa, kutsuvaa, kankaista, kaunista, syvää ja pehmeää sohvaa irrotettavilla, vesipestävillä päällisillä? Mielellään suht edukaskin saisi olla. Tällä hetkellä meillä on simppelit nahkasohvat tummasta paksusta nahasta, ollaan oltu tosi tyytyväisiä, mutta tulevassa kodissa ne menevät AV-huoneeseen. Näin ollen olohuoneeseen tarvitaan joko:
- kaksi 3-istuttavaa sohvaa vastatusten, tai
- yksi 3-istuttava ja kaksi isoa nojatuolia vastapäätä.

Takan eteen tulee vielä yksi pyörivä nojatuoli. Siinä istuva voi joko keskustella sohvilla istujien kanssa, tai jos jutut on tylsiä, kääntyä katsomaan takkatulta ;)

No täydellinen sohva on löytynyt!! Mutta meillä ei ole siihen ikinä varaa. Kyseessä on Dieselin ja Moroson yhteistyössä tehty sohvamallisto. Tässä leveydeltään 280 cm ja syvyydeltään 140 cm ihanuus, nyyh:

Hiemanko tuohon olisi ihana työpäivän jälkeen oikaista, nyyh uudestaan. Varmaan tyydytään Ikean perussohviin, tässä Stockholm:

Boconseptilta ja Habitatilta en ole mieleistä vielä bongannut. Liian modernikaan ei saisi olla, haluan että on rennon ja kutsuvan näköinen. Paljon tyynyjä vaan sekaan niin se on siinä. Väri saa olla valkoinen (se irrotettavien päällisten pestävyys siksi tärkeää) tai ihan ihan vaaleanharmaa. Mieli voi tämän suhteen vielä muuttua.. moneen kertaan ;)

Tässä kuvassa osa alakerran pohjasta, tuollaiseen olohuoneeseen tulisi sohvien sopia.

2 kommenttia:

  1. Meillä on tuo Ikean Stockholm leveänä mallina (noin 235 cm pitkä). Siinä on tosi hyvä istua ja toimii hyvin myös yhden hengen sänkynä. Meikäläinen nukkui tänä keväänä siinä melkein 2 kk joka yö, kun Veikko piti niin kovaa röhkinää omassa pinnasängyssään. Oikein hyvä hinta-laatu-suhde siis. :)

    VastaaPoista
  2. Hei jes, hyvä kuulla että toimii käytännössä :)! Millä oot pessy kankaat ja tarttuuko lika kuinka helposti?

    VastaaPoista