maanantai 9. toukokuuta 2011

Darling Clementinen kortit, must have!

Kerään kauniita kortteja ja on tässä pitänyt jo jonkin aikaa päästä käymään Papershopissa Mariankadulla. Siellä myydään ihastuttavia Darling Clementinen kortteja. Niillä kokoelma täydentyisi kyllä tosi kivasti, tulee iloiselle mielelle ihan vaan kyseisten korttien katselusta. Norjalaisella DC:lla on omakin verkkokauppa ja muitakin tuotteita, esim. tarjottimia, muistivihkoja, tyynyjä... Kortit myydään sarjoissa, kahdeksan kappaleen erissä. Ovat näköjään tehneet yhteistyössä Ferm Livingin kanssa ihanat lastentuotteet (suloisia eläinkuoseja), joita ihastelin Pore Helsingissä Vuorimiehenkadulla..
3 kommenttia:

  1. Juu, tuolla pitäis päästä ehdottomasti käymään! Onkohan se liiketila jo avoinna? Viimeksi kun kävelin sen ohi, oli vielä lappu ikkunassa että "tähän kohta avataan ... blabla..." ;D

    VastaaPoista
  2. Hömhöm erikoista kun sivujen mukaan saa sen käsityksen että ovat kyllä avanneet. Otetaas selvää ja piipahdetaan joku kerta :) Ootko muuten Olkkarissa käyny katsastaas uusia juttuja? Kävis hyvin samalla reissulla ;) pok muru!

    VastaaPoista
  3. Mä oon välillä käynyt Olkkarin oven takana, mutta on ollut kiinni - vaikka aikatauluissa muuta sanotaan =/ höh!

    VastaaPoista