sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Sisustuslöytöjen viikonloppu

Tämä oli oikea sisustuslöytöjen viikonloppu, kun perjantaina suuntasimme ystäväni kanssa Armas Designin alennusmyynteihin ja lauantaina Kruununhaan pikkuputiikkeihin. Armas Designilla tyhjennettiin varastoa uutuuksien tieltä ihan tuntuvilla alennuksilla. Lähdin hakemaan työvalaisinta ja torkkupeittoa. Mukaan tarttui vielä HAYn tarjotin ja kauniit käsintehdyt posliinikyyhkyt seinälle.

Työvalaisimeksi saatiin nyt sitten ihana Jielden Signal-valaisin, näistä valkoinen:
Torkkupeiton valinta ei ollutkaan niin helppoa. Liikeessä myydään kauniita vanhoista intialaisista sareista tehtyjä peittoja (kuvassa alla). Ne olivat myös alessa ja iskin silmäni yhteen, mutta päädyin kuitenkin HAY:n pallokuvioiseen peittoon. Se on toiselta puoleltaan turkoosi ja toiselta haalean harmaansinertävä. Ehkä ajattomampi valinta..
Armas Designin vieressä sijaitsee Tikau ja Pore Helsinki. Näihin liikkeisiin kuljetaan samasta ovesta ja tästä syystä luulin viime kierroksella ostaneeni ihanat Ferm Livingin lautasliinarenkaat Tikausta, mutta ne ovat siis Pore Helsingistä!! Niih :) Tikau myy käsintehtyjä kodin sisustustuotteita ja asusteita Intiasta. Pistäydyimme myös siellä ja kappas, siellä sattui olemaan yksivuotissynttärit kahvitarjoiluineen ja alennuksineen :) sisustajan tuuria! Kuvia Tikausta:No lauantaina sitten aloitimme taas kerran aamiaisbuffetista (Fazerilta, naminami mitä kakkuja, suklaita, lettuja.....) ja jatkoimme masut täynnä matkaa Kruununhaan pieniin sisustusputiikkeihin. Sieltä löytyi uusi ehdoton suosikki: Olkkari!! Miten ihana kauppa ja olkkarimaisen rento tunnelma.. ja halvimmat hinnat mitä tässä on nähnyt! Tässä juttu Olkkarista Koti ja Keittiö-lehdestä viime kesältä. Tein kaksi todellista löytöä: haalean mintunvihreän vanhan puisen tuolin (20€!!) ja upean vihreän senkin (220€). Näistä kuvat myöhemmin, mutta rakastuin ensisilmäyksellä!

Ostin myös hauskan printtijulisteen kehystettäväksi, sekä päheitä kortteja tulevaan kuvakollaasiini. Aion suunnitella ja toteuttaa kuvakollaasin omista ja mieheni tärkeistä kuvista, sekaan kivoja kortteja. Tästä postaus myöhemmin. Olen juuriltani Helsinkiläinen ja ihania helsinki-kortteja löytyi Espresso Edgestä, jossa pistäydyimme kahvilla ja porkkanakakulla shoppailun lomassa. Ne tulevat ehdottomasti kollaasiin! Mitä ihania hesafiiliksiä korteista tulikaan, mii <3 Helsinki!!

3 kommenttia:

  1. Olkkari kyllä aivan huippuihana! Täytyy käydä siellä usein vilkuilemassa uusia löytöjä ;)

    VastaaPoista
  2. Yhyy, kotietu on myönnettävä tässänäin ;) soitathan jos löytyy jotain, josta tulen minä mieleen :) luulen että tiedät aika hyvin mistä tykkään <3

    VastaaPoista