keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Turinaa ruokapöydästä ja tuoleista

Ruokapöydästä puhuminen pistää vieläkin hieman surulliseksi, sillä joku PÖLLI tulevan pöytämme tontiltamme. Tontilla oli purettava talo, jonne talon edelliset asukkaat olivat jostain syystä jättäneet upean massiivipuisen talonpoikaisruokapöydän. Päätimme kunnostaa sen meille ja ajatus siitä, että talovanhuksesta oli muisto tallella, oli ihana. Pöytään liittyi tarina.No, olimme viime kesänä Italiassa ja sinä aikana pöytä oli viety tontilta :( kurjuus!

Nyt sitten joko kunnostamme vanhan pöytämme sopivaksi, tai teemme pöydän itse. Jos päädymme jälkimmäiseen, malli saisi olla jotain tämän Habitatin pöydän tapaista:

Ruokapöydän tuoleiksi olen ajatellut mummoni vanhoja tanskalaisia tuoleja, jotka meillä on nyt käytössä. Ne ovat tiikkiä ja istuinosa on mustaa nahkaa. Niillä on tarina :) No, niitä on vain 4 kpl eli lisää tarvitaan. Kierrätyskeskuksesta ja huutokaupasta olen löytänyt kaksi kaunista pinnatuolia. Näin päästään kuuteen. Vähintään kaksi tuolia uupuu ja ehkä yhdistäisin näihin vanhoihin tuoleihin jotain modernimpaa. Hayn About a Chair on kyllä kaunis tuoli:Hayn baarituolista tykkään myös (Hee bar chair):
Uusimman Elle Decoration-lehden kannessa oli huippukauniit lehtituolit (Leaf Stackable Chair). Nämä tuolit tuovat luonnon omalle terassille:Budjetti on paukkunut yli jo ajat sitten, nämä ainakin jäävät haaveeksi.. Mutta niitä pitää olla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti