sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Tästä se lähtee!!

Here we go! Oli pakko aloittaa ajatusten purkaminen tekstiksi ja kuviksi, kun meinaa päässä jo poksahtaa :) Rakennamme parhaillaan toista taloamme, joten rakennus- ja sisustusasiat ovat ajankohtaisia. Tänne aion kertoa rakennusprojektin etenemisestä ja pähkäillä sisustusvalintojen kanssa.

Enimmäkseen täällä tulee varmasti olemaan sisustushöpinää, koska rakennuspuolesta en oikeasti tiedä juuri tuon taivaallista ;) Rakas ukkokultani kun sattuu olemaan maailman taitavin rakennusmies ja hoitaa mielellään sen puolen. Työnjaossa suunnittelupuoli on jäänyt minulle ja se passaa kyllä!

Ensimmäinen talomme oli puurunkoinen, tiiliverhoiltu Kastelli ja nyt rakennamme Lammi-kivitaloa. Täytyy todeta, että kyllä rakennusasiat ovat muutamassa vuodessa muuttuneet. On myös ihan eri asia rakentaa kivitaloa..ja eniten tässä on kai omat vaatimukset ja mieltymykset muuttuneet. Eniveis, kaikki MAKSAA jostain kumman syystä hurjan paljon enemmän kuin silloin aikoinaan ;)

Projekti on tällä hetkellä siinä vaiheessa, että talo on aikalailla jo muurattu ja ensi viikolla alkaa kattotuolien nosto. Muuttamaan olisi tavoite päästä noin vuoden kuluttua. Sisustussuunnittelua on siis koko vuosi 2011 täynnä, mukavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti