keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Sisustuksen väreistä

Lattioihin, seiniin ja kalusteisiin tulee valkoista, mustaa ja puuta. Sekaan ehkä muutama väriläiskä juttuihin, joita on helpohko muutella jos (ja kun) kyllästyy :) 

Seiniin tulee luultavasti Tikkurilan uutta hohtavan huippuvalkoista, täyshimmeää Lumi-maalia.
Pari seinänpätkää tulee mustalla liitutaulumaalilla. Siinä on itsessään tosi kauniin sävyinen, mattainen pinta. Ja melko kivaa kirjoitella esim. hauskoja tervehdyksiä tai reseptejä seinille. Kuva Loistovinkin sivuilta.


Ikkunapokat ovat sekä sisältä että ulkoa mustat. Tähän ratkaisuun olen toosi tyytyväinen, tuo ilmettä taloon. Seuraavat kuvat Ulla Koskisen Kannustalo Ladosta, esiteltiin Dekossa viime vuoden lopulla. Huomatkaa, että talo on täysin listaton! Kaunista, mutta varmaan melko haastavaa toteuttaa..Lattiamateriaaliksi tulee 1-sauvaista tammiparkettia. Tammi on ehottomasti kaunein lattiassa mun mielestä. Ei ole liian kirjavaa, mutta puun kuvio näkyy kauniisti. Mietin aluksi pelkästään valkolakattua, mutta tosi monet menee vaaleanpunertaviksi ja haluaisin ennemmin harmahtavaa. Nyt sitten mietinnässä kokonaan valkoinen tammiparketti. Karelialta tullut uutuus Sugar:

Timberwisella on myös ihan valkoinen tammiparketti, Polar. Toinen vaihtoehto lakattu tammi Classic Antarctis:


Joka tapauksessa haluan, että koko alakerta on samaa lattiamatskua, luo yhtenäisen ja harmonisen ilmeen. Joku eteishalli olisi ehkä fiksumpaa laittaa laatalla, mutta se on taas liian kylmä materiaali olkkariin! Kodinhoitohuone on sitten asia erikseen, sinne ei parkettia tule ;)

Yläkertaan olin suunnitellut kiiltävän valkoista epoksilattiaa, mutta voipi olla, että sinne tulee samaista parkettia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti