sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Kukkulan tarina..

Asuimme ensimmäisessä talossamme reilut pari vuotta (kokoajan oli tiedossa, että rakennamme vielä toisen talon) ja myytyämme sen, muutimme Helsingin keskustaan. Täällä asumme yhä, mikä on kahden pienen lapsen kotiäitinä ihan kätevää, kun pääsee tuosta vaan kaupungille puistoilemaan (lue: shoppailemaan!). Etsimme sopivaa tonttia parin vuoden ajan ja sitten kolahti!

Tontti oli ihastuttavan kaunis ja mikä parasta, mäntymetsäinen kalliotontti. Mänty on ehdottomasti lempipuuni ja metsätontti helppohoitoinen, kun on kaunis jo itsessään. En ole nimittäin mikään viherpeukalo! On tontilla pieni nurmikkoaluekin, jos joskus vanhempana innostun piipertämään.. Nyt minulle riittää yrtit ruukussa ;)

Ruuhkista riippuen, keskustasta ajaa tontille 15-25min. Tontti rajoittuu kaupungin virkistysalueeseen, eli ainakaan muutamaan kymmeneen vuoteen viereen ei rakenneta ja meiltä lähtee metsä takapihalta.. Hinta oli meille liian suuri, mutta joku ääni kehoitti silti menemään katsomaan.. ja sillä tiellä ollaan! Kukkulasta on tullut meille jo kovin rakas paikka <3 Kaipaan sinne jo terassille istuksimaan kahvikupposen kanssa..

Samaan aikaan viereisen tontin osti mitä mukavin pariskunta! Heillä on meidän esikoisen ikäiset kaksoset, joten kaverit löytyy naapurista. Viimeksi kun tavattiin tontilla, suunniteltiin rouvan kanssa jo grillijuhlia naapurustolle ja ystäville, kunhan talot on pystyssä.. juhlia odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti